Webcam og træpiller

Der blev for flere uger siden sat et overvågningskamera op i Aminas redekasse. Hvalpene har indtil i går ligget i en sovepose og der har derfor ikke været noget at se. Kameraet blev koblet ordentligt op i går og ligger (sjovt nok) under fanen webcam. Desværre er det stadig meget ustabilt pga. en mystisk IP-instilling. Michael arbejder på sagen, så forhåbentligt bliver det stabilt snart.

Tog en lille video af hvalpene i går. Der havde været stor uro i løbegården mens jeg var væk. Amina havde fået en lille tur ud på gulvet og havde straks bygget rede i vasketøjskurven på badeværelset. Derefter løb hun tilbage og hentede en hvalp som skulle gemmes! Heldigvis fik Michael lukket løbegården (han kan ikke håndtere hende, fordi hun tror at alle vil stjæle hvalpene, så det er kun mig som håndterer hende og der er ingen problemer i det). Men der stoppede det ikke: Amina kravlede op på redekassen og forsøgte at hoppe over løbegården med hvalpen i munden! Michael havde taget et tæppe og smidt derned og så havde hun flyttet alle hvalpene derud.
Da jeg kom hjem en halv time efter lå Amina oven på 5 hvalpe, mens 2 stiftedes til at stikke af til alle sider. Da alle hvalpene var blev vejet, lagde vi dem tilbage i kassen i samme tæppe som havde ligget i løbegården. Det så ud til at virke, for en time efter var alle tilfredse :)
Videoen er taget kort efter, hvor der stadig var lidt uro i Amina over hele den lange flyttedag:

I eftermiddags var vi ude efter træpiller. Det er ved at være sidste chance, da det er en sæsonvare i byggemarkederne. I forår og sommer kan de kun fås et fåtal af steder. Det er en pest at hente uden bil. Heldigvis bor jeg i gåafstand fra Silvan, så vi lånte en indkøbsvogn og gik retur med dem.
Min største skræk når det gælder ildere og hygiejne er, at løbe tør for træpiller. Det suger så meget bedre end kattegrus og minimerer lugten rigtigt godt. Bonus er, at ens hjem dufter af skov, når bakkerne er blevet skiftet.
Nu er der omkring 128 kg træpiller i hus. Så kan de hvalpe også blive bakketrænet!

træpiller

Dette indlæg blev udgivet i Ilderne, Opdrættet. Bogmærk permalinket.