…og så sker der noget her!

Så er jeg så småt gået i gang med at fylde på hjemmesiden, hvilket også er ret meget på tide, når den kom op for over 2 år siden..
Endnu engang tak til Malene Veje for at oprette siden og lave logo, og som stadig er overbærende over for mine dumme spørgsmål til systemet her.

Amina er endelig kommet sig helt over sin sygdom. Hun fik fjernet sit implantat i sidste måned, men desværre kom hun sig aldrig ovenpå indgrebet. Få dage efter måtte vi til dyrlægen igen. Det viste sig, at hun havde fået et større betændt sår på maven og hun måtte i intensiv behandling. Et par uger efter begyndte det endeligt at gå frem af, men det var en opslidende tur for både mig og en Amina som enten skreg af smerte når Chucky ville putte, eller lå helt slatten for sig selv. Desværre er hun allerede begyndt at hæve lidt op, men det går ret langsomt, så håber at hun lige kan vente et godt stykke tid indtil parringen.

Uheldigvis betød Aminas sygdom også, at hun ikke kunne deltage på Julefrittevittten i starten af måneden. Chucky vandt heldigvis nok til at dække for 2; En 1. plads + bedste veteran. Hvilket gerne skulle kvalificere ham som champion på næste udstilling i januar.

Chucky har fået en meget flot og lang vinterpels, hvor Amina stadig er i gang. Jeg glæder mig meget til at se hende i vinterfrisure :)

Dette indlæg blev udgivet i Hjemmesiden. Bogmærk permalinket.

En kommentar til …og så sker der noget her!

  1. Hej Jill.

    Hvor er det dejligt at din side er oppe at køre med parringsplaner og det hele :) jeg glæder mig rigtigt meget til at følge dit kuld, når jeg nu ikke skal have mit eget i 2013, og jeg håber at det kommer til at gå strygende.

    Rigtigt dejligt at du også har valgt at lave en blog. Det har fungeret godt for mig på min side, og jeg ved at mine hvalpekøbere har været rigtigt glade for at kunne følge hvalpene fra dag til dag :)

    /Anne

Der er lukket for kommentarer.