Lidt vinter-opdatering

Det er lidt længe siden, at jeg har fået opdateret.
I midten af december flyttede dyrene og jeg til Rødovre efter små 3 måneder som hjemløse. Det er en fin studiebolig, som både dyrene og jeg er blevet utroligt glade for. Den ligger således, at jeg har udgang til egen terrasse og planen er, at der til foråret skal sættes plader op, så dyrene kan få en lille løbegård derude. Ellers nyder de bare at tonse rundt her. Chucky har forelsket sig i gulvvarmen ude på badeværelset, hvor han har et lille telt, som han kan ligge i og gnaske godbid efter godbid. Amina er ret vild med alt den plads hun har fået og alle de muligheder der er, for at gemme sig og forskrække de stakkels mennesker som kommer forbi hende ☺ Amina gik overraskende nok ud af sin løbetid i starten af december, men begyndte at hæve op igen for en uges tid siden. Efter udstillingen i weekenden, hvor hun fik lov til at snuse lidt til Merlin, er hun hævet næsten fuldt op. Jeg vil lige have en samtale med dyrlægen om, hvordan og hvorledes efter hendes sygdom. Er alt som det skal være forventer jeg, at Merlin kommer på besøg her inden for meget kort tid.
På udstillingen i lørdags (Maniac Ferret) vandt begge dyr 1. Pladser! Chucky vandt også en bedste veteran + sit første champion-certifikat!
Det er første gang Amina vinder på en dansk udstilling og første gang i 2 år, at hun overhovedet får en placering. Hun plejer at få fine points, men ofte får hun et hysterisk anfald midtvejs og så ender det ikke helt pænt med tallene. Jeg var meget stolt og overrasket over, at hun rent faktisk vandt. Hun havde fået 10 i håndtering og dommeren havde understreget, at hun havde været rigtigt sød. Det var bare guld værd!
Jeg vil forsøge at få lavet resultatlister osv. over dyrene snarest, men lige pt. ligger jeg syg. Mit sparsomme overskud går mest til ilderne kan have det godt ☺

Dette indlæg blev udgivet i Hjemmesiden, Ilderne. Bogmærk permalinket.