Hvalpene – nu på græs!

I dag tog vi ud til min mor – som så ikke var hjemme, men det var hendes have. Første krise var at få pakket alle hvalpe. Eftersom vi glemte hvem der var pakket hvor, så gik eftersøgningen efter den sidste, som vi så ikke var sikre på var pakket i en kasse. Nå, men alle kom da med inkl. Amina (Chucky fik lov at blive hjemme). Det gik helt fint med både bus og tog. Ingen panik, ingen skrig, intet. Bare at par hvalpe som syntes at det var dybt underholdende, mens resten sov.
Da vi kom ud i haven fik vi hurtigt slået løbegården op. Det syntes de tilgengæld ikke var særligt spændende. Efter en lille halv time hvor de havde plasket lidt med vand og Fluttershy havde forsøgt at spise 2 mælkebøtter, begyndte alle at græde og forsøgte enten at mase sig ud igennem tremmerne eller die ved Amina. Da der blev smidt et tæppe med stoppede brokken sig med det samme og alle faldt om kuld. Hvalpene endte med at være i løbegård hele eftermiddagen i omkring 5 timer, hvor de sov en del, men også fik leget lidt. De virkede mest imponerede af det hele da vi skulle til at gå, det var lidt ærgerligt.
Alt i alt klarede de turen rigtigt godt! Der var ingen som skreg, angstsked, gik i panik. Kun lidt forvirring da de blev overtrætte.
Da vi kom hjem igen her til aften var det dog noget helt andet! Hvalpene kom ud for lige at løbe et par runder efter turen hjem. Men Det stod ret hurtigt klart at de var voldsomt overtrætte. De nappede (hårdt!) i både Michael og jeg. Sloges helt vildt. Peb, hylede op og var generelt helt ustyrlige. Zecora (som nu hedder Malukah) sprang fra toppen af sofaen og op på Michaels ryg!
Da de blev sat i løbegård startede Yoshi med at proppe hele hovedet ned i vandskålen, til stor morskab for resten som også skulle prøve. Da de fik en hel balje derned dalede fascinationen af vand lidt og 10 minutter efter var alle gået kolde. Det var så også for en halv time siden, så de har været aktive det meste af tiden fra 8-20 i dag. Ikke noget at sige til, at de ikke helt kunne styre sig til sidst!

Hvalpene kl. 8 i morges, hvor de altså mente at vi skulle lege!

hvalpene på græs

hvalpene på græs1

hvalpene på græs2

hvalpene på græs3

hvalpene på græs4

hvalpene på græs5

hvalpene på græs6

hvalpene på græs7

hvalpene på græs8

hvalpene på græs10

hvalpene på græs12

hvalpene på græs13

hvalpene på græs14

hvalpene på græs16

hvalpene på græs17

hvalpene på græs18

hvalpene på græs19

hvalpene på græs20

Dette indlæg blev udgivet i 9 uger. Bogmærk permalinket.