Hvalpene – 8 uger og 4 dage

Eksamensprojekt = manglende opdateringer her..

Projekt træning med lyde går fremad og snart er de små ikke bange for noget mere!
I torsdags var Mette (Volmer) her og sige hej til hvalpene. De opførte sig eksemplarisk. Det eneste problem der var, var da Mettes telefon ringede og alle hvalpene fløj til alle sider og ned under sofaen. Der gik et stykke tid før de kom ud igen. Jeg fik Mette til at afspille et par toner mere og efter et par omgange virkede kræene ret ligeglade med lydene.
Chucky var til sit sidste tjek hos dyrlægen fredag og blev erklæret frisk og så god som ny :) Nu har han bare et stort bart stykke på halsen hvor pelsen lige skal dække igen. Chucky plejer at være så flink ved dyrlægen, men nu har han altså lugtet lunten og bliver totalt panisk når vi kommer ind i undersøgelseslokalet. Håber han glemmer det igen, hans hjerne plejer slet ikke at kunne sætte ting i sammenhæng, så han må virkeligt være blevet traumatiseret den her gang.
I går (lørdag) var hvalpene ude på terrassen alle sammen og lege. Der var noget fest i fælleslokalet ved siden af, så der stod en masse mennesker lige ude foran løbegården. Heldigvis blev hvalpene ikke bange, de syntes bare at det var hysterisk morsomt. Har ikke set dem lege så vildt før. De hoppede ud over det hele og ind i hinanden konstant. Ida var her om formiddagen og se til Sam og Yoshi. Så det fik de også hygget sig gevaldigt over. Jeg er begyndt at øve lidt med 8-talsseler på de små og det var gået helt fint på Sigurd et par dage i forvejen. Jeg ville så prøve på Sam mens Ida var der. Det faldt ikke i god jord og Sam skreg og skreg og skreg og tissede på sig selv :( Yoshi virkede til at hygge sig fint nok med selen på, han var ikke voldsomt imponeret, men han forstod godt at selen ikke var et mordvåben. Efter den oplevelse med Sam, så tror jeg lige der går en uges tid før jeg slæber hende, Fluttershy og Zecora ud. Jeg tror godt at Sigurd og Yoshi vil kunne. Måske også Pinkie Pie og Coco kan klare en tur udenfor, de 2 har jeg ikke testet sele på endnu, men de er en tand større end de 3 andre tøser og derfor tror jeg bedre de kan overskue at komme med ud.

Jeg kan simpelthen ikke tage billeder af hvalpene, fordi de ikke sidder stille med mindre de sover. Har forsøgt at tage et par videoer, men problemet med det er, at så snart jeg dukker op, så vil de lege og det er ret kringlet og filme ildere mens halvdelen springer op af min ryg og resten har filtret sig ind i mit hår..

Fra løbegården i formiddags:

Dette indlæg blev udgivet i 8 uger. Bogmærk permalinket.