Hvalpene 5 dage gamle

Alle har det stadig fint og har taget på. Er godt nok fascineret af, hvor hvor hurtigt sådan nogen små størrelser vokser. På 5 dage har de fordoblet deres vægt og vejer nu mellem 20 og 22 gram.
Amina passer godt på alle sammen, men jeg må gerne sidde nede i løbegården og hilse. Lige så snart jeg så meget som tager en af hvalpene op, så ligger hun sig på alle sammen.
Den første dag hvor jeg skulle prøve at veje dem alene, blev Amina i løbegården. Der gik dog hurtigt kaos i det, fordi hun troede at vi havde taget hvalpene HELT væk og bagefter troede hun ikke på, at alle var kommet med tilbage. Så hun ville ikke falde til ro og ville hive mig med ind i kassen også.
Den anden vejning gik en smule bedre.. og dog. Amina kom ud på badeværelset med en skål med recovery. Hørte godt en masse bump ude fra badeværelset, men troede at det var naboen som smækkede med døren. Da jeg skulle hente Amina sad hun helt forstyrret oppe på toppen af min vasketøjskurv og havde gennemrodet alt hvad der kunne ligge hvalpe i.
De sidste 2 vejninger har gået en del bedre og hun virker til at stole på, at alle hvalpene kommer tilbage igen.

I weekenden har min venindes ilder Klunde været stukket af, så vi gik rundt og hang sedler op af ham i hele omegnen fredag eftermiddag. Utroligt nok kom han hjem i dag. Han var løbet ind i en have og havde givet sig til at lege med en hund. Damen i huset vidste ikke helt hvad han var for en, men havde alligevel taget ham med ind. Der boede han så fra fredag-søndag indtil de så efterlysningen på nettet.
Er så glad for at han blev fundet. Han er en af de skønne ildere, som bare altid er glade og sådan lidt blanke at se på :)

4 dage gamle

4 dage gamle

5 dage gamle

5 dage gamle

Dette indlæg blev udgivet i 1 uge. Bogmærk permalinket.