Hvalpene 37 dage

Vil da lige gøre opmærksom på, at der stadig er 4 tøser som søger nyt hjem :)

I dag var alle for første gang ude og lege. Jeg tog marshallen og åbnede, sådan at den kunne stå op af væggen og splitte min stue op i 1/3 som hvalpene så kunne løbe i. De skal med tiden løbe i hele stuen, men fordi de er så små, er jeg bange for at de får lavet for meget ballade og kommer til skade. De er også utroligt gode til at løbe langt i løbegården og så pludseligt blive bange og skrige op efter Amina. Jeg startede faktisk med at have Amina med ude sammen med dem, men det nyttede slet ikke, for hun mente helt bestemt at det var anledning til, at bestemme hvalpenes nye sovested, som bestemt ikke var lokaliseret nede i løbegården. Så hun røg hurtigt i bur med Chucky.
Hvalpene hyggede sig ellers. 4 af dem tog en slåskamp nede under sofaen, mens de resterende vraltede lidt rundt. De blev meget tæt på Michael og jeg, max 1 meter væk fra os blev det til. En undtagelse var dog gul, som pludseligt var løbet tværs gennem rummet, hvor hun efterfølgende panikkede lidt og blev bange. Stakkels lille pus.
Efter en lille time var alle hvalpe blevet trætte igen og begyndte at klynke efter deres mor. De fleste af dem faldt i søvn på Michaels skød, mens de skiftedes til at klynke.
Til sen-snack fik det struds, hvilket var en stor succes. Har taget en frygtelig lang video af det, som jeg vil uploade i morgen. Den lokale barf-dame var ret interesseret i, hvordan de ville gribe store stykker kød an, derfor den lange video.

I morgen kommer Ida og vælger sin tøs og efterfølgende sætter jeg navn på resten, så folk kan se, hvem der er ledige :)

Fra turen “udenfor” i dag. Jeg står på den side hvor hvalpene er:

hvalpene37dage

hvalpene37dage2

hvalpene37dage3

hvalpene37dage5

hvalpene37dage7

hvalpene37dage4

hvalpene37dage8

hvalpene37dage9

hvalpene37dage10

hvalpene37dage12

hvalpene37dage13

hvalpene37dage14

hvalpene37dage15

hvalpene37dage16

hvalpene37dage18

Dette indlæg blev udgivet i 5 uger. Bogmærk permalinket.