Hvalpene 34 dage

De hvalpe gror og gror !
Var ellers blevet lidt nervøs, for de ligger lidt i underkanten af normalvægten. Men under vejningen i dag viste det sig, at alle havde taget 25-30 gram på! Så kan jeg vidst godt ligge den bekymring på hylden.
Drengen har fået begge sine øjne i dag og så har han lært at hvæse. Det syntes han vidst er meget sjovt, for han gør det en del allerede :)

Ida kommer på lørdag og vælger sin tæve ud. Jeg er også næsten sikker på, at jeg har valgt min. Der er nemlig én som lige er en lille tand mørkere end de andre, hvilket giver hende et utroligt fint udtryk. Men kan godt nå at ombestemme mig, så venter lige.
Navnene på dem alle vil nok blive offentliggjort lørdag :)

Lilla pige er stadig lidt i underkanten ang. vægt, men syntes ikke at forskellen er så stor mere. Hun er dog meget stille og virker ret nervøs, når hun er oppe alene. De andre kegler bare rundt og vil lege, men hun bliver helt lille og stille, når hendes søskende ikke er der. Håber at hun kan komme ud i et stille hjem, hvor der ikke er en masse ildere som leger vildt. Men hvem ved, måske hun bliver lige så fjollet som de andre om en uges tid?

Jeg forsøger at vænne Chucky til hvalpene, hvilket mildest talt ikke er en succes. Chucky tør slet ikke at bevæge sig ind i løbegården. Han vil godt lige bruge et par sekunder på at snuse til en enkelt hvalp, hvis man tager den op. Men siger den en enkelt lille lyd, så er Chucky den der er smuttet!

Billederne er taget i eftermiddags under vejningen. Der var lige et par stykker, som syntes at de skulle bruge tæppet som bakke, så der ligger lidt ups’ere rundt omkring:

hvalpene34dage1

hvalpene34dage2

hvalpene34dage4

hvalpene34dage5

hvalpene34dage3

hvalpene34dage6

hvalpene34dage7

hvalpene34dage8

hvalpene34dage9

hvalpene34dage10

hvalpene34dage11

hvalpene34dage12

hvalpene34dage13

hvalpene34dage14

hvalpene34dage15

hvalpene34dage16

hvalpene34dage17

hvalpene34dage18

hvalpene34dage19

hvalpene34dage20

hvalpene34dage21

Dette indlæg blev udgivet i 4 uger. Bogmærk permalinket.