Hvalpene – 30 dage

Hmm ja.. jeg syntes jo at hvalpene skulle tage og lære det med spisning lidt langsomt. Men forleden havde en placeret sig i Aminas madskål og i dag stjal alle 7 hendes kylling, så nu få de altså bare hvad de selv syntes de kan spise:

Jeg fik råbt lidt af Chucky imens videoen blev taget. Men før jeg overhovedet havde fået morgenmad, havde kræet lavet så meget ballade og forsøgt at stikke ud af indhegningen på min terrasse, at min tålmodighed var sluppet lidt op. Det kræ kan sove og sove og sove .. og så pludseligt vågner han op og laver ballade for en hel måned på under 1 time!

Alle hvalpe har taget næsten 10 gram på hver dag her de sidste 2 dage. Det hjalp at få mere fast føde lidt oftere. Jeg var i Rigtig Hundemad i går og købe 2,5 kg barf + 800 gram ziwipeak. I formiddags kom der en pakke fra petfoods med 15 kg orijen og 15 kg applaws. Nå ja, og en pakke tørret lunge til Chucky. Men de hvalpe skal nok få gjort kål på det lynhurtigt. Skal have købt noget mere ziwipeak, men kunne ikke bære mere med hjem fra terminsprøve.

I dag har hvalpene spist:
Morgen: 1 lille portion med noget indmad
Formiddag: Aminas stjålne kylling (en halv)
Herfra lå de så og diede
Aften: En hel daggammel kylling
Mere mælk hos Amina

Om lidt skal de have opblødt tørkost, for det ikke skal være løgn!

I morgen er min plan lidt, at skifte den hjemmebyggede gård ud med min marshall-løbegård. Når Chucky alligevel kan bryde ud af den, så er der ingen grund til at den står udenfor. Spørgsmålet er lidt, om hvalpene kan komme ud af tremmerne. Hvis de kan, hæfter jeg en gang pap hele vejen rundt om gården. Den anden løbegård er uholdbar nu, fordi hvalpene skider ud over det hele og den er for tung for mig selv at løfte væk, for at gøre rent under. Amina har også smadret voksdugen under, så skal ud efter en gang vinyl også.

Håber at der er kommet et par øjne frem til i morgen. Det er meget tæt på nu, kan man se :)

Dette indlæg blev udgivet i 4 uger. Bogmærk permalinket.