Hvalpene 27 dage gamle

Jaaa! Rød og grøn havde taget godt på i dag :D
Jeg var ellers lidt morgensur da jeg skulle op kl. 6. Omkring kl. 2 i nat var jeg blevet vækket af jammer og skrig fra løbegården. Da jeg hurtigt rejser mig op og kigger derned, var halvdelen af hvalpene gået på opdagelse. Fik puttet dem alle tilbage, men skrigeriet fortsatte. De er ret store jo, så der går krig i den når de skal have mælk. Da de var mindre, så kunne de ikke så godt skubbe dem foran væk, men nu kan de erklære åben krig og så går det ikke stille for sig!

I min middagspause var jeg lige et smut hjemme og fodre hvalpene af. Tænkte at Amina skulle have lov til at være med, så hun kan se, hvad det er jeg laver med dem, når de bliver taget væk og hun får dem møg beskidte tilbage. Heldigvis tog hun det pænt og gjorde dem bare lige i stand i mens. En enkelt forsøgte hun dog at kidnappe ud af løbegården.
Men at hvalpene var glade for opblødt tørkost er der ingen tvivl om:

I går aftes var det første gang at vi oplevede hvalpene lege. Det var gul som lå og rullede rundt mens hun nappede efter mig. Virkeligt nuttet!
I dag forsøgte jeg at få bare nogle af dem til at gentage successen, men endte bare med trætte hvalpe, som hverken gad det ene eller andet:

Dette indlæg blev udgivet i 3 uger. Bogmærk permalinket.