Hvalpene – 25 dage

Opdrættet er nu til at finde på facebook også:

HER

Jeg vil være mest aktiv på bloggen stadig, fordi jeg syntes at den er mere overskuelig. Facebooksiden er mere til de der små updates, som jeg når at glemme før jeg skriver herinde om eftermiddagen/aftenen.

I morges blev jeg vækket og tvunget til at stå op kl. 7 på en højhellig søndag. Der var røre i redekassen og et hurtigt kig på kameraet via min iPhone gav intet svar, men viste bare en tom kasse :O Så mig hen og kigge. Det viste sig så, at alle hvalpene havde lavet flugtforsøg i nat omkring kl. 5. Michael havde forsøgt at få Amina til at samle tropperne (hun er panisk for at han skal tage dem, så han skal bare kigge på hende, så bliver de hentet med det samme!), men i stedet for at ligge dem alle samme sted, var der faldet en fold af tæppet ned. Derfor lå der hvalpe hulter til bulter dernede. Efter en hurtig samling, faldt alle dog til ro igen.

Hvalpene fik opblødt ziwipeak i dag, fordi de bliver nød til at lære tørkost og kende også. Det var ikke den store succes. Nok mest fordi foderet ikke rigtigt blev opløst. Tror nu ikke det er smagen de er utilfredse med:

Jeg har fået billeder fra Beate her til aften, så de kommer op i morgen. Er simpelthen så træt efter at have været så tidligt op i min weekend..

Dette indlæg blev udgivet i 3 uger. Bogmærk permalinket.