Hvalpene 24 dage

Ups, fik lige hoppet en dag over..
I går kom Beate, hendes kæreste og Nanna for at se hvalpene. De fik kylling for første gang og Amina fik testet sin tålmodighed til det yderste, fordi hun måtte være på badeværelset under det hele. Normalt kører jeg vejning og fodring ret hurtigt igennem, fordi det stresser hende. I går var de nok adskilt i 3 gange så lang tid som normalt. Det gik hårdt ud over min toiletbørste, men fred være med det.

Alle hvalpene var ret imponerede over kyllingeprojektet og de fleste kastede sig grådigt over et enkelt stykke. De havde lidt problemer med at skulle sluge ting, så kyllingen røg lidt op og ned igen før det lykkes. Drengen var lidt svær at lokke i gang, hvorimod rød pige bare slugte alt hvad hun kunne finde inkl. Nannas fingre og alt andet er lige kom forbi. Til sidst fik de lidt ducksoup med små stykker kylling, så de hvalpe der er lidt bagud kunne få lov. Drengen var en del mere imponeret af den idé.
Beate havde sit kamera med, så der skulle gerne komme billeder af hver enkel hvalp + spisebilleder.
Amina var lidt overbeskyttende resten af aftenen og holdt hvalpene godt inde i kassen. Lige da gæsterne var gået begyndte hun at kradse i løbegården for at komme ud. Herefter gik hun i gang med at gennemrode hele hytten – der skulle jo helst ikke være blevet stjålet hvalpe!

Her til formiddag fik de små en gang ducksoup med kyllingestykker i, hvilket uden tvivl faldt i god jord:

Dette indlæg blev udgivet i 3 uger. Bogmærk permalinket.