Hvalpene 20 dage

Syntes lige at jeg ville smide en opdatering i dag også.

Aminas øjenbetændelse er væk! Øjet var helt lukket da jeg stod op imorges, men efter en rensning var der intet. Michael holdt øje med hende efter jeg tog i skole, men da klokken rundende 10 uden noget spor af betændelse, droppede jeg at ringe til dyrlægen.
Amina vejer næsten 1200 gram i dag. Al vægten sidder på maven, så det er da ikke mælk der mangler. Det ser faktisk en smule voldsomt ud. Meget tynd Amina når hun løber rundt – meget tyk Amina når man samler hende op..

Alle hvalpe har det godt. Jeg er ikke så vild med, at Lilla fortsat sakker bagud. Hun tager på, men som dagene går, så bliver hun en lille smule mindre end resten. Det er også altid hende og Sort som ligger lidt ude i siden, mens de andre kæmper om mælken. Jeg tror fint Lille Lilla klarer den, hun har nok bare brug for lidt ekstra ved siden af.

Hvalpene fra i eftermiddags. Deres farve er til at få et godt indtryk af nu:

hvalpene20dage

hvalpene20dage2

hvalpene20dage3

hvalpene20dage4

Drengen

Drengen

Grøn pige

Grøn pige

Dette indlæg blev udgivet i 2 uger. Bogmærk permalinket.